SPLOŠNI POGOJI UPORABE

1. Splošni pogoji uporabe spletne trgovine Nogometni dresi
 
Splošni pogoji spletne trgovine Nogometni dresi so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Lastnik spletne trgovine Nogometnidresi.si je  podjetje Spletna prodaja INAJA, Cesta Maršala Tita 41, 4270 Jesenice.

Prosimo, da pred uporabo spletne trgovine Nogometnidresi.si pazljivo preberete Splošne pogoje uporabe. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Vse fotografije izdelkov prikazujejo identično podobo le teh.

2. Postopek nakupa v spletni trgovini Nogometni dresi

Naročilo nakupa je razdeljeno na pet korakov in se sklepa v slovenskem jeziku ter je zavezujoče tako za kupca kot prodajalca. 

1. korak

V spletni trgovini uporabnik izbere željene izdelke in jih doda v košarico s klikom na "V košarico". V košarico se lahko doda poljubno število izdelkov. Ko uporabnik z dodajanjem izdelkov zaključi, lahko nadaljuje z nakupovanjem (izdelki se v košarici shranijo za kasnejši nakup) ali zaključi nakup. Izdelke v košarici lahko poljubno brišete z ikono "X". Ko je uporabnik naročilo oblikoval se pomakne na naslednji korak s klikom na ikono "Zaključi nakup". Uporabnik lahko tudi preveri stroške dostave, tako da vnese državo in poštno številko od koder prihaja. Če ima uporabnik kupon s kodo za popust, jo vnese v obrazec "Koda za popust".

2. korak

Registrirani uporabniki vpišite svoje uporabniško ime in geslo v namenski polji. Neregistrirani uporabniki se morajo za nakup registrirati z vnosom E-poštnega naslova in klikniti ikono "Registrirajte se" in nato izpolniti obrazec. Vnosna polja, ki so označena z zvezdico, morajo biti izpolnjena obvezno. Nakup lahko opravite tudi brez registracije, kot gost s klikom na naroči kot gost. Tako boste morali v nasljednjem koraku izpolniti vaše podatke za dostavo.

3. korak

Preglejte ali je naslov za dostavo in plačilo pravilen. Če želite izdelek poslati na drug naslov, lahko naslov za dostavo spremenite. Na naslednji korak se pomaknite s klikom na ikono "Naprej".

4. korak

Izberite način dostave. Možna je dostava preko Pošte Slovenije. Na naslednji korak se pomaknite s klikom na ikono "Naprej".

5. korak

Izberite način plačila. Možno je plačilo po povzetju, ki ga plačate dostavni službi z gotovino ob prevzemu pošiljke ali preko sistema Paypal.  Na naslednji korak se pomaknite s klikom na ikono "Naprej". Kjer boste videli pregled vašega naročila. Če so vsi vnešeni podatki pravilni nakup zaključite s klikom na "Zaključi naročilo". Potrdilo o oddanem naročilu boste prejeli na vaš elektronski naslov. 

3. Registracija uporabnika 

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema Splošne pogoje uporabe spletne trgovine (objavljeni na tej strani). Za nakup izdelka v spletni trgovini se ni obvezno registrirati, vendar je priporočljivo saj imate z registracijo številne ugodnosti, kot so pregled vaših preteklih naročil, pregled vaših podatkov, mnenja o izdelkih...  Z registracijo v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in geslo, ki ga določi uporabnik sam in je tajno. S tem pridobi pravico do nakupa izdelkov, s čimer uporabnik postane kupec. 

Za podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, jamčite, da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na elektronski naslov: info@nogometnidresi.si ali pa jih sami spremenite v nadzorni plošči vašega računa. Če ste pozabili vaše geslo, izpolnite obrazec za pozabljeno geslo.

4. Izjava zasebnosti

Spletna trgovina Nogometni dresi, Spletna prodaja Inaja s.p., se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

5. Cena in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini Nogometni dresi, http://nogometnidresi.si/, so navedene v € (evrih) in že vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene v spletni trgovini so cene blaga in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene veljajo od trenutka naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. 

V primeru, da se cena artikla med postopkom obdelave naročila spremeni, bo spletna trgovina Nogometni dresi kupca o tem obvestila. Spletna trgovina Nogometni dresi bo po svojih najboljših močeh poskušala v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med Spletno trgovino Nogometni dresi in kupcem je sklenjena v trenutku, ko uporabnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za Spletno trgovino Nogometni dresi kot za kupca. 

Cene so redne in/ali akcijske s popustom (jasno označene v spletni trgovini Nogometni dresi), ter se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
 
Pogodba je shranjena pri podjetju Spetna prodaja Inaja s.p. Ob registraciji v spletno trgovino nogometnidresi.si lahko preko uporabniškega računa dostopate do pogodbe (računa).

6. Način plačila

Kupec lahko v spletni trgovini Nogometni dresi naročeno blago plača na dva načina:

• po povzetju (naročilo plačate dostavni službi z gotovino ob prevzemu pošiljke)

• preko sistema Paypal

7. Dostava blaga

Rok dostave naročenih izdelkov je 8 delovnih dni od datuma sprejetja vašega naročila v primeru, da je izdelek na zalogi. Če določenega izdelka nimamo na zalogi vas bomo obvestili po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorili za dobavni rok in dostavo naročenega izdelka. 

Dostavo pošiljk  z odkupnino opravlja Pošta Slovenije. Strošek poštnine se prišteje k znesku naročila in se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Dostava poteka pretežno v dopoldanskem času, vse delovne dni v tednu. Če v času dostave ne boste dosegljivi, vam bo dostavljalec pustil obvestilo o prispeli pošiljki, ki jo boste lahko dvignili na označeni pošti. Pri plačilu pošiljke z odkupnino (plačilo po povzetju) provizijo Pošte Slovenije (za prenakazilo zneska odkupa), ki znaša 0,98 € krije kupec. V primeru, da bi dostavljalec Pošte Slovenije želel dodatno zaračunati provizijo za vplačilo univerzalnega vplačilnega naloga UPN, je kupec ni dolžan plačati. Če dostavljalec kljub temu želi plačilo provizije, naj ponovno preveri spremni dokument kjer je navedeno, da je vplačnina plačana po pogodbi.

8. Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga sporoči na elektronski naslov info@nogometnidresi.si, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Kupec mora najkasneje v 30. dneh od poslanega sporočila o odstopu od naročila podjetju vrniti blago nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Edini strošek, ki ga ima kupec z odstopom od naročila oz. pogodbe je neposreden strošek vračila blaga, ki ga pošlje na naslov podjetja.
Posebej naročenih artiklov, ni mogoče vrniti ali zamenjati! Artiklov, ki imajo na hrbtni strani tisk ni mogoče vrniti ali zamenjati. 

9. Postopek vračila kupnine

Spletna prodaja Inaja s.p. vrne kupnino kupcu najkasneje v 30. dneh od prejetja vrnjenega blaga izključno na osebni bančni račun, ki nam ga sporočite v postopku vračila. Gotovine ne izplačujemo. 

10. Uporaba piškotkov

Piškotek je podatek, ki ga spletni brskalnik uporabnika samodejno začasno shrani na njegovem računalniku za čas obiska spletne trgovineNogometni dresi in služi za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice ter ostale nujne podatke, ki služijo za pravilno delovanje spletne trgovine Nogometni dresi. Piškotek lahko shrani tudi vaše uporabniško ime in geslo, tako da se vam ni potrebno ob vsakokratnem obisku na novo prijaviti v vaš račun. Uporabo piškotkov lahko uporabnik tudi onemogoči v svojem brskalniku, a v tem primeru spletna trgovina Nogometni dresi ne bo delovala brezhibno. 

11. Končna določba

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine Nogometni dresi, http://nogometnidresi.si, pričnejo veljati z dnem 26.8.2012 do preklica.

Podatki o lastniku spletne trgovine Nogometni dresi:

Naziv: INAJA, SPLETNA PRODAJA S.P.
Naslov: Cesta Maršala Tita 41, 4270 Jesenice
 
Matična številka: 8887721000
Davčni zavezanec: NE
Davčna številka SI 40682943
Zaporedna številka vpisa iz Poslovnega registra Slovenije: 316-05-01437-2021/2